28-12-2021

Woord van het jaar: innovatie!

terug-en vooruitblik

We zijn het jaar gestart met het vernieuwen van onze huisstijl: 2021 begon voor ons met een frisse en aantrekkelijke uitstraling! Daarnaast hebben we ons duidelijk gefocust op labels en toebehoren, en verduurzaming! We nemen jullie mee in ons 2021 en kijken vooruit naar 2022.

DTP

In 2021 is Alexia Huurman ons als DTP’er komen versterken: zij is een perfecte aanvulling op ons team gebleken. Door haar inzet bieden we onze klanten hogere flexibiliteit en extra service! Het grote voordeel is dat DTP-werkzaamheden voortaan ‘in huis’ gedaan kunnen worden. De lijntjes zijn veel korter en we kunnen sneller handelen.

Eén van de winstpunten van Alexia’s aanwezigheid is de inspiratiebox. Alexia heeft deze box samen met salesmanager Jacco van Mierlo ontwikkeld. In deze inspiratiebox presenteren we een dwarsdoorsnede van (hang-)labels, etiketten en miniboekjes die gericht zijn op food en drinks of de industrie en logistiek. Met dit aantrekkelijke marketingmiddel geven we een overzichtelijk en creatief beeld van onze mogelijkheden!

Unieke producten

We hebben meerdere unieke producten ontwikkeld: voor en mét inspirerende klanten. Veel van deze producten kun je terugzien op onze nieuwspagina. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bijzonder accent voor verpakkingen? Met onze 3D-stickers bieden we een exclusieve, creatieve oplossing en een mooie manier om je producten op te leuken.

Een ander succes is een hinderlijk euvel wat we het hoofd kunnen bieden. Je kent het verschijnsel vast wel: in je enthousiasme trek je de sticker van een product af… Lijmresten zijn lang niet altijd even eenvoudig te verwijderen. Met onze zuignapsticker bieden wij een oplossing die geen sporen achterlaat! 2021 was ook het jaar van QR-codes, voor iedereen. Ook wij hebben veelvuldig QR-codes toegepast in ons druk- en printwerk!

Vooruitblik 2022

Ook in het nieuwe jaar blijven we innoveren! In 2021 zijn we op zoek gegaan naar duurzame materialen en oplossingen en deze zoektocht zetten we in 2022 voort. Het zoeken naar duurzame oplossingen is in onze ogen een vorm van innovatie waar we als samenleving gehoor aan moeten geven! Wij focussen ons op een zonnige toekomst: met al onze inspirerende en trouwe klanten gaat dat bijna vanzelf!

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!