Food & drinks

Food & drinks is een van de sectoren waarin veel gebruikt wordt gemaakt van (hang-)labels, etiketten en miniboekjes om het product te presenteren. Om je een idee te geven van onze mogelijkheden hebben wij een inspiratiebox ontwikkeld. In deze box vind je labels, etiketten en boekjes die op diverse manieren kunnen worden bevestigd op of aan flesjes, blikjes en potjes. De producten vertegenwoordigen veel van onze kwaliteiten en mogelijkheden. Benieuwd naar onze producten voor de food & drinks sector? Lees dan verder en vraag de inspiratiebox aan!

Bottel Beer

Van zelfklevend tot foodbestendigde labels

De (hang-)labels, etiketten en miniboekjes uit de inspiratiebox zijn in verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen. Een luxe uitstraling of juist heel simpel, alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee!

Verschillende materialen 

Op vele manieren toepasbaar

Eenvoudig te bevestigen

Allerlei kleuren mogelijk

Inspiratie­box

Laat je verrassen door de mogelijkheden, vraag gratis onze Inspiratiebox aan.

Onze inspiratiebox vol labels helpen je bij de juiste labelkeuze. Vraag hier onze gratis inspiratiebox aan met labelsamples.

Andere succes­verhalen

ID Label is een aan te raden bedrijf om zaken mee te doen. Periodiek informeren ze of ze nog iets voor ons kunnen betekenen.

Piet Bakker - Tijs Knop Rijwielverhuur

Contact

Nieuwsgierig?! Vragen?
Neem contact op met Alexia!

Foto rond alexia

Vragen over de inhoud van de box of wil je er zeker van zijn dat een bepaald label/materiaal in de box zit? Stuur haar gerust een mailtje.

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!