Industrie & logistiek

Industrie & logistiek is een van de sectoren waarin veel gebruikt wordt gemaakt van pem-, zelfklevende- of kunststof labels om informatie over te dragen.
Om je een idee te geven van onze mogelijkheden hebben wij een inspiratiebox ontwikkeld.
In deze box vind je allerlei interessante labels en etiketten die op diverse manieren kunnen worden bevestigd op of aan verschillende materialen. De producten vertegenwoordigen veel van onze kwaliteiten en mogelijkheden. Benieuwd naar onze producten voor de industiële & logistieke sector? Lees dan verder en vraag de inspiratiebox aan!

Van pem labels tot industiële printers

De pem-, zelfklevende- en kunststof labels uit de inspiratiebox zijn in verschillende materialen, kleuren en maten te bestellen. Een bedrukt, onbedrukt diverse afwerkingen, alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee!

Verschillende materialen 

Op vele manieren toepasbaar

Eenvoudig te bevestigen

Allerlei kleuren mogelijk

Inspiratie­box

Laat je verrassen door de mogelijkheden, vraag gratis onze Inspiratiebox aan.

Onze inspiratiebox vol labels helpen je bij de juiste labelkeuze. Vraag hier onze gratis inspiratiebox aan met labelsamples.

Andere succes­verhalen

ID Label is een aan te raden bedrijf om zaken mee te doen. Periodiek informeren ze of ze nog iets voor ons kunnen betekenen.

Piet Bakker - Tijs Knop Rijwielverhuur

Contact

Offerte opvragen of maatwerk? Kom in contact met Jacco!

Vertel hem jouw idee en samen komen jullie tot de oplossing die het beste antwoord geeft op jouw vraag. Een offerte. Of misschien wel maatwerk!

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!