23-11-2021

‘Zo mooi als je maar wilt!’

ID Label stickers

Zoek je een bijzonder accent voor verpakkingen, of een manier om je producten op te leuken? Met onze 3D-stickers bieden we een exclusieve en creatieve oplossing.

Gimmick

Jacco van Mierlo: “Wij hebben deze 3D-stickers ontwikkeld door in een speciaal procedé verschillende lagen aan elkaar te verlijmen. Met – bijna – symmetrische vormen is er heel veel mogelijk!”.

“We krijgen vooral veel verzoeken in de periode rond Valentijnsdag of Moederdag”, vervolgt hij. “Maar ik denk dat door de grote mogelijkheden 3D-stickers breder gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan sluitzegels voor cadeauverpakkingen, spaaracties of een gimmick meegeven aan een bepaald product!”

Hartjes

Jacco: “Het is zelfklevend materiaal en er is veel mogelijk op het gebied van vormen, bedrukkingen en speciale effecten. We kunnen altijd meedenken over specifieke wensen: we zien bijvoorbeeld veel ‘natuur’ gerelateerde vormen. Een zonnetje, lieveheersbeestjes en natuurlijk hartjes!”

Exclusief

“We leveren de 3D-stickers vooral op rol, maar op vellen is ook mogelijk.” Jacco besluit: “Door de ontwikkeling en het gebruik van meerdere lagen is het een exclusief product: ideaal om speciale producten of gelegenheden te benadrukken!” 

Wil je alle zelfklevende labels zien? Bekijk ze hier

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!