Perola 

Site2

Industrie

Gedistilleerde dranken en consumptiegoederen

Specialismen

Rum

Onze oplossing

Miniboekje

Perola

Perola is importeur, groothandel en nicheaanbieder van hoogwaardige gedistilleerde dranken en geselecteerde consumptiegoederen. Ze hebben het hun missie gemaakt om parels te vinden en het assortiment te verrijken met uitstekende producten. Hun doel is om consumenten weg te leiden van massaproductie naar authentieke, hoogwaardige producten en nieuwe smaakwerelden te ontdekken.

Vraag

"Voor ons rum merk Razel’s willen wij graag een hangerboekje van 8 pagina’s laten maken met een elastisch goudkoord, die goed matched met de kleuren van het label op de fles."

Site2
Site1

Oplossing

Voorafgaand aan de productie van de miniboekjes hebben we een zorgvuldig proces doorlopen om ervoor te zorgen dat de kleurweergave optimaal zou zijn. Dit begon met het analyseren van het verstrekte artwork en de gespecificeerde kleurwaarden. Om mogelijke kleurverschillen op het drukwerk te minimaliseren, voerden we een reeks kleurproeven uit voor de klant.
Drukwerk kan gevoelig zijn voor kleurvariaties, vooral wanneer het te bedrukken materiaal afwijkt van een eerder geproduceerd label. In dit geval was het extra uitdagend omdat het etiket op de fles door een andere partij was vervaardigd. Onze verantwoordelijkheid was dan ook om de kleuren van de miniboekjes zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op het bestaande etiket op de fles. Dit vereiste een zorgvuldige afstemming en aanpassing om een consistente kleurweergave te waarborgen tussen de verschillende drukprocessen en materialen.

Resultaat

Doorat we vooraf kleurproeven met de klant hebben gedeeld en ervoor hebben gezorgd dat de kleuren zo dicht mogelijk bij het bestaande etiket op de fles komen, konden we teleurstelling bij de klant voorkomen. Daarbij verhoogt het maken van kleurproeven ook de efficiëntie in de productie verhogen. Het minimaliseert de kans op herstelwerkzaamheden en herdrukken, waardoor tijd en middelen worden bespaard.
"The booklets turned out amazing!" volgens Dominik van Perola

Contact

Van idee naar ID?
Kom in contact met Alexia!

Foto rond alexia

Vertel haar jouw idee en samen komen jullie tot de oplossing die het beste antwoord geeft op jouw vraag. Een offerte. Of misschien wel maatwerk!

Andere succes­verhalen

The booklets turned out amazing!

Dominik Hundhammer - Perola

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!