Gimber

Alles is mooi op tijd afgewerkt!

Industrie

Brouwerij

Specialismen

Botanische gemberdrank

Onze oplossing

Bottle cards met elastiek

Gimber

Gimber is een heerlijke botanische gemberdrank met een krachtige beet, die je water in goud verandert! Dit veelzijdige biologisch drankje met meer dan 38% kwalitatieve gember, citroen en kruiden nodigt je smaakpapillen uit voor een tango! Geen alcohol, veel pit!

Vraag

Gimber vroeg ons of wij onderscheidende en praktische ‘bottle cards’ voor hen konden maken. Zij waren op zoek naar een product waar zij aanvullende informatie op kunnen communiceren én die hun product laat opvallen in het schap. Na in goed overleg de precieze wensen duidelijk te hebben geformuleerd, zijn we aan de slag gegaan. 

Gimber beeld

Oplossing

Op basis van een duidelijke inventarisatie van de vraag hebben we een re-design gemaakt van de bestaande bottle cards. Het resultaat was een super plat, zes pagina tellend gelijmd boekje, met een passend wit elastiekje.

Ervaring

Wij hebben de dienstverlening als zeer goed en correct ervaren. ID Label heeft onze vraag goed in kaart gebracht en een onderscheidende oplossing geleverd. De bottle cards zijn mooi afgewerkt en op tijd geleverd!

Contact

Van idee naar ID?
Kom in contact met Alexia!

Foto rond alexia

Vertel haar jouw idee en samen komen jullie tot de oplossing die het beste antwoord geeft op jouw vraag. Een offerte. Of misschien wel maatwerk!

Andere succes­verhalen

kofferlabel

Tijs Knop Rijwielverhuur

"ID Label is een bedrijf om aan te raden!"

ID Label heeft onze vraag goed in kaart gebracht en een onderscheidende oplossing geleverd. 

Bram De Maesschalck - Gimber

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!