JLM Lubricants

ID Label had precies wat we zochten!

Industrie

Smeermiddelen

Specialismen

Automotive

Onze oplossing

Necktag

JLM Lubricants

JLM Lubricants is opgericht in 2010 en is een wereldwijd merk dat een breed assortiment aan additieven voor de auto verkoopt. JLM Lubricants heeft een unieke productrange voor zowel professionele als particuliere gebruikers in de automotive branche. Al onze additieven zijn met de nieuwste technologieën en met de grootste zorg ontwikkeld. 

Vraag

We verkopen onze producten ook aan een grote Duitse automaterialen grossier, onze producten staan in ongeveer 200 winkels. We willen onze producten meer laten opvallen naast de overige producten. We wilden ook meer informatie in de taal van het land kwijt.

JLM Lubricants

Oplossing

De oplossing van ID Label was een ‘necktag’. Simpel maar precies wat we zochten. Door de ‘necktag’ valt ons product beter op en kunnen we net iets meer informatie overbrengen dan dat er op het flesje staat. 

Ervaring

Prima bedrijf. Het was even zoeken naar het juiste label en de juiste maat, maar ID Label heeft ons daar prima bijgeholpen!

Contact

Van idee naar ID?
Kom in contact met Alexia!

Foto rond alexia

Vertel haar jouw idee en samen komen jullie tot de oplossing die het beste antwoord geeft op jouw vraag. Een offerte. Of misschien wel maatwerk!

Andere succes­verhalen

kofferlabel

Tijs Knop Rijwielverhuur

"ID Label is een bedrijf om aan te raden!"

ID Label heeft ons prima geholpen met zoeken naar het juiste label en de maat!

Ruud Post - JLM Lubricants

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!