Tijs Knop Rijwielverhuur

ID Label is een bedrijf om aan te raden!

Industrie

Toerisme

Specialismen

Fietsverhuur

Onze oplossing

Milieuvriendelijke fietslabels

Tijs Knop Rijwielverhuur

Wij zijn Tijs Knop Rijwielverhuur, een fietsverhuurbedrijf op Terschelling. In 1960 heeft mijn schoonvader Tijs Knop het bedrijf opgericht en in 1994 hebben wij, Anneke en Piet, het bedrijf overgenomen. Wij hebben zo’n 3000 fietsen voor de verhuur. Jaarlijks vervoeren wij heel veel bagage van onze gasten van de boot naar het vakantieadres en visa versa. Om dit goed te laten verlopen moet de bagage gelabeld worden.

Vraag

Kan ID label ons passende labels leveren voor een geschikte prijs? We werken natuurlijk al langer met labels van ID Label, maar omdat deze weer bijna op waren moesten er nieuwe komen. Onze vraag was: wat is er op de markt, op het gebied van sterkte, dikte, et cetera? Wat zijn de kosten? We willen graag een staffel prijs.

kofferlabel

Oplossing

We ontvingen een nette staffel prijs van ID Label. En we werden geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van materiaalkeuze. ID Label attendeerde ons op een afbreekbaar label, wat veel beter is voor het milieu. Omdat wij 50.000 labels bestelden en de prijs wel iets hoger lag, hebben wij er toch voor gekozen en we hebben er geen spijt van! De labels zijn ijzersterk, goed beschrijfbaar en nog afbreekbaar ook!

Ervaring

De labels zijn keurig volgens afspraak geleverd. ID Label is een aan te raden bedrijf om zaken mee te doen. Periodiek informeren ze of ze nog iets voor ons kunnen betekenen.

Contact

Van idee naar ID?
Kom in contact met Alexia!

Foto rond alexia

Vertel haar jouw idee en samen komen jullie tot de oplossing die het beste antwoord geeft op jouw vraag. Een offerte. Of misschien wel maatwerk!

Andere succes­verhalen

ID Label is een aan te raden bedrijf om zaken mee te doen. Periodiek informeren ze of ze nog iets voor ons kunnen betekenen.

Piet Bakker - Tijs Knop Rijwielverhuur

Van Idee naar ID

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!