15-09-2022

Tolmanns Distillery

Tolmanns distillery is een gin distilleerderij. Vakmanschap en passie zijn de belangrijkste ingrediënten voor Tolmanns. Deze hebben ervoor gezorgd dat een uit de hand gelopen hobby al snel doorgroeide tot een professionele distilleerderij. Tolmanns produceert gin in verschillende smaken, Premium Gin en Barrel Aged Gin.

UNESCO Werelderfgoedlijst

Petra vertelt: “Wij hebben onze eigen distilleerderij op een wel heel bijzondere locatie, in het Fort bij Vijfhuizen. Dit is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, het fort staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hier distilleert onze Master Distiller onze gin in een grote koperen ketel. Het gehele proces, van distilleren tot afvullen en verpakken hebben we in eigen hand. Daarnaast maken we alleen gebruik van verse ingrediënten. Smaak en kwaliteit blijven zo altijd gewaarborgd.”

Halskraagjes ter promotie

Petra legt eerlijk uit: "Ik had 2 bedrijven benaderd voor halskraagjes en had bij ID Label direct het goede gevoel; heel snel van reactie (dat vind ik altijd een pré), door de telefoon een goed gesprek waarin doorgevraagd werd. Daarop anticiperend een doos vol voorbeeldlabels en kraagjes toegestuurd gekregen die mogelijk zouden kunnen aansluiten bij waar we naar op zoek waren.
Uiteindelijk hebben we onze halskraagjes op de afgesproken leverdatum ontvangen. Zij passen zowel qua vorm als kleurgebruik en bedrukking prima op de fles. We krijgen niets dan complimenten over de fles in combinatie met de halskraag.
Het vormt één geheel met elkaar."

Smaakt naar meer...

"Er komt een nieuwe smaak aan en dat vraagt natuurlijk ook om een nieuw halskraagje. Verder zijn we een bedrijf, volop in ontwikkeling en na een periode van re-branding zijn we nu druk bezig ons mooie merk opnieuw in de markt te zetten." gaat Petra verder.

Petra sluit af: "Voor labeloplossingen zullen we vaker bij ID Label aankoppen!
De doos met halskraagjes én labels hebben laten zien waar ID Label voor staat en hoe veelzijdig zij zijn. Daarbij opgeteld het prettige contact en de snelle levertijd en natuurlijk het mooie eindresultaat van onze eigen halskraagjes!"

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!