30-06-2022

'Reliëf labels, net wax zegels.'

Hooghoudt is een Familie Distilleerderij uit Groningen. 
Noem ze eigenwijze Groningers, maar alles wat in hun flessen zit, hebben ze zelf bedacht en gemaakt. En dat doet Hooghoudt al vier generaties lang.

Flexibel en veelzijdig

Hooghoudt verkoopt gedistilleerde dranken zoals jenever, kruidenbitters en likeuren. Daarnaast heeft Hooghoudt ook nog een limonadesiropen lijn.

Bij Hooghoudt spelen ze in op de behoefte van de consument. De vorige generaties zagen veel kansen in de markt en speelden daar dan direct op in. Dat maakt Hooghoudt een flexibele en veelzijdige distilleerderij.

Net echt

Michiel vertelt, 'Onze inkoper heeft contact gehad met Jacco, we zochten naar reliëf labels die vergelijkbaar zijn met wax zegels.' 

'We zijn heel tevreden met de samenwerking, veel communicatie heen en weer. We zijn goed op de hoogte gehouden van de voortgang en zijn tevreden met het eindresultaat,' gaat Michiel verder.

Eigenwijze Groningers.

Het begon allemaal in 1888 met onze levenslustige overgrootoma Grietje. Zij stond al experimenterend achter de distilleerketels in een tijd toen vrouwen nog niet eens stemrecht hadden. Grietje Hooghoudt zette daarmee de toon voor wat later onze missie werd: de oneindige zoektocht naar de lekkerste smaken.

Daarom zijn we onze recepturen altijd blijven vernieuwen. Elke druppel Hooghoudt vertelt het verhaal van Grietje op zijn eigen manier. Gemaakt van ingrediënten die we bij voorkeur uit de regio halen, en die altijd op kwaliteit geselecteerd zijn. 

Dat doen we al sinds 1888, en als het aan ons ligt, zullen we dat altijd blijven doen.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!