06-04-2022

'Miniboekjes, de finishing touch'

Miniboekjes kun je echt aan van alles hangen. Een pot of fles met instucties, aan een knuffel met een verhaaltje, of aan een BBQ met wat recepten. Eigenlijk kun je ze dus overal voor gebruiken, wanneer je meer informatie kwijt wil dan op een standaard label. Maar wat is er nu nog meer zo interessant aan deze miniboekjes?!

Miniboekjes

Serge vertelt: "In 2014 zijn we begonnen met het onwikkelen van de miniboekjes en in 2016 kwamen hiervan de eerste orders binnen."
"Miniboekjes zijn ontwikkeld vanwege de strakke uitstraling. Het zijn stevige, wat dikkere labels. Dus geen half opengevouwen, geniette boekjes meer aan je producten",  vervolgt Serge.


"Daarbij zijn onze miniboekjes per 2 pagina's op te hogen. Een boekje met 6 pagina's (3 vel) is dus gewoon te maken voor ons! In tegensteling tot andere boekjes, deze gaan per 4 pagina's." "En omdat wij onze boekjes lijmen ipv. nieten zijn ze nog eens milieuvriendelijk ook."

Kwaliteit

"Omdat wij de miniboekjes compleet in eigenhuis produceren, kunnen wij op deze manier ook de kwaliteit en levertijden waarborgen. Miniboekjes maken we in de maten van 50 x 50 mm tot 105 x 148 mm en een oplage van +/- 1000 stuks."
"Hier zijn veel verschillende soorten en diktes papier voor te kiezen zowel standaard als recycled. We merken dat de meeste klanten kiezen voor een papier dikte van 120, 200 of 250 gram, maar 300 en 350 grams behoren ook tot de mogelijkheid."

Finishing touch

"Op aanvraag van de klant kunnen we natuurlijk een passende oplossing voor hun wens bedenken. Zoals bijvoorbeeld zonder boorgat, in een speciale vorm, met een unieke (QR)code, foliedruk, een katoenen koordje in diverse kleuren, en noem maar op. Op het moment zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe speciale vormen voor de miniboekjes", sluit Serge af.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!