28-04-2021

Linerfree Sticky Tag lost logistieke identificatie duurzaam op

Lijmresten? Rondslingerende siliconen backing? Met de Linerfree Sticky Tag (LST) bieden wij een innovatieve oplossing die je afvalprobleem in één klap reduceert. Het label is gemaakt van papier dat nergens op kleeft, behalve aan elkaar. Ideaal voor gebruik in logistieke centra en duurzaam bovendien!

Zelfklevend

Linerfree Sticky Tag is zelfklevend. Dat wil zeggen dat de achterzijde van het papier alleen aan elkaar kleeft. Daardoor ben je geen tijd en schoonmaakmiddelen meer kwijt aan het verwijderen van lijmresten van stellingen of containers. Je kan het label bijvoorbeeld toepassen op trolleys, kunststof bakken, containerrekken of rolcontainers.

Duurzaam

Linerfree Sticky Tag print je thermisch direct van de rol. Ook hier geen overtollig afval, de siliconen backing ontbreekt immers. Daarmee verlaag je het risico op ongevallen door rondslingerende backings. 

De labels zijn duurzaam, omdat ze uit een papieren basis bestaan. Het materiaal is FSC-gecertificeerd, wat betekent dat zeker zeventig procent van de vezels afkomstig is uit duurzaam beheerd bos of van gerecyclede vezels. Bovendien ontbreken de siliconen backings, wat de milieubelasting aanzienlijk verlaagt.

De voordelen op een rijtje:

  • Kleeft alleen aan zichzelf. Geen lijmresten meer!
  • Minder kans op ongelukken, geen gladde release backing die op de vloer valt!
  • Residu-loze verwijdering: geen extra schoonmaakinspanning nodig van lijm op kisten, trolleys of rolcontainers!
  • Thermisch printbaar: dus zonder Thermo Transfer lint!
  • Milieuvriendelijk: FSC® gecertificeerd, zonder onnodige backing!
  • Bestand tegen wisselende temperaturen - breed inzetbaar!

Klik hier voor meer informatie. Of neem voor meer informatie over de mogelijke toepassingen van de Linerfree label contact met ons op via 0184-647781 of stuur een mail naar info@idlabel.nl

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!