09-11-2021

Kupa: duurzaam en multi inzetbaar

duurzame en multi inzetbare labels

Vraag jij je af hoe je jouw labels kunt verduurzamen? Maak de stap naar Kupa labels! Deze labels zijn een combinatie van kunststof en papier: de labels kunnen niet scheuren en zijn goed beschrijfbaar. Daarbij zijn ze tot op zekere hoogte weerbestendig! Martin van Essen vertelt meer over onze Kupa labels.

Wat zijn Kupa labels en wat betekenen ze voor ID Label?

“Kupa is een speciaal materiaal, wat ID Label al jaren levert. Onze klanten waren destijds op zoek naar een label wat behalve makkelijk te beschrijven, ook heel sterk was. Ze zijn bijna onscheurbaar. De vraag ontstond, omdat labels van alleen karton toch vaak niet sterk genoeg bleken te zijn. We hebben het materiaal in eigen huis ontwikkeld. Het bestaat uit drie lagen: de kern is van kunststof, met aan beide zijden papier. We leveren Kupa labels in twee diktes, waarbij de dunnere versie op A4 formaat heel goed zelf met een laserprinter te printen is!”

Worden Kupa labels de norm, met het oog op toenemende verduurzaming?

“De duurzaamheid is later om de hoek komen kijken, maar is in deze tijd zeker van goede toegevoegde waarde: het materiaal bestaat voor een groot deel uit papier. Dit is duurzamer dan bijvoorbeeld kunststof.”

Wat is het onderscheidend vermogen van Kupa labels ten opzichte van andere labels?

“Op het gebied van labels kan je er alle kanten mee op! We leveren bijvoorbeeld blanco voorraad labels, in vaste formaten. Maar ook custom made, naar de wensen van de klant. Dat kan bijvoorbeeld met een logo of tekst. Maar ook met een speciale afwerking, zoals een perforatie of boorgat op een speciale plaats.” “De labels zijn multi inzetbaar: we leveren met name aan de industrie en aan de retail.”

Wil je meer weten over onze Kupa labels? Neem contact met ons op.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!