14-09-2021

‘Fijne partner om product te upgraden’

Marleen van den Boogaart vertelt over de samenwerking met ID Label

Wellmark produceert en levert verzorgingsproducten, sfeermakers, giftboxen en andere accessoires aan zo’n vierhonderd verkooppunten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zweden. Dat gebeurt volgens een uitgesproken visie, waarbij duurzaamheid en presentatie een grote rol spelen: precies ook onze ‘specialiteiten’!

Visie

Marleen van den Boogaart begon in 2017 in een appartementje in de binnenstad van Den Bosch met het doen van wat ze leuk vond: het creëren van prachtige producten die mensen blij maken. Daarbij ging ze op zoek naar een goede balans tussen commercie, mooie producten en ‘het goede doen’: Wellmark!

Marleen koopt haar grondstoffen zelf in en laat haar producten lokaal vervaardigen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Formules worden verbeterd, alle ingrediënten zijn vegan en bevatten bijvoorbeeld geen palmolie. De producten worden verpakt in glazen flessen. Chique, en het plastic verbruik wordt ook teruggedrongen. Alle artikelen zijn navulbaar en herbruikbaar. Die visie wordt ook weerspiegeld aan de buitenkant: hoogwaardige inhoud in een chique en luxe verpakking!

Onderscheidend

“En dat is waar Wellmark en ID Label elkaar treffen”, zegt Marleen. “Ongeveer een jaar geleden heeft Jacco van Mierlo van ID Label mij benaderd, met de vraag of zij iets voor mij konden betekenen. Ik had al langere tijd de behoefte de visie van Wellmark duidelijker uit te dragen op onze producten. Ik merk dat consumenten behoefte hebben aan die informatie. Met hun miniboekjes bood ID Label mij die ‘ruimte’. Behalve dat mijn boodschap beter overkomt, geven de miniboekjes onze flessen ook een onderscheidend karakter!” Marleen vertelt verder: “Vervolgens kwam ID Label met een antwoord op mijn andere vraag: voor de achterkant van de flessen zocht ik een duurzaam, eenvoudig aan te brengen label, met een uniek karakter. Daardoor heb ik nu labels waardoor het lijkt of mijn logo in reliëf in de flessen is aangebracht!”

Persoonlijk

Marleen: “We passen goed bij elkaar: beide vinden we duurzaamheid belangrijk. De ontwikkelingen op dat gebied gaan erg snel en ID Label houdt mij goed op de hoogte over de nieuwste duurzame mogelijkheden op hun vakgebied. Ons contact is persoonlijk en het fijne van ID Label vind ik dat ze met mij meedenken en naar oplossingen zoeken. Ze handelen snel en doen wat ze beloven: de organisatie klopt gewoon. En daarbij zijn het heel prettige mensen!”

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!