06-04-2022

'Echt een uniek product'

Het ontwerp duo Michiel en Steffen van Spek Amsterdam hebben al van alles ontworpen, van lamp, tot zitzak, maar Snippers is hun grote succes. Snippers is een voorbeeld van een origineel mannencadeau en daar zijn er niet veel van. In diezelfde lijn zullen zij nog veel meer leuke producten op de markt brengen.

Uniek

Steffen vertelt dat, Snippers succesvol is geworden, omdat het goed past bij trends van nu zoals hergebruik, duurzaam, milieubewust en DIY. Daarnaast zijn er nog geen vergelijkbare producten beschikbaar, dus het is echt een uniek product.

Extra speciaal

Al onze producten worden door de sociale werkplaats gemaakt, vervolgt Stefan. Daar begonnen ze met het aanbrengen van miniboekjes, deze werden aan de hals van de flessen gehangen. Maar nu plakken ze daar ook de etiketten met foliedruk op onze speciale flessen. De Grand Whisky bijvoorbeeld, heeft een gouden afwerking. Dit maakt ze éxtra speciaal natuurlijk.

Fijne samenwerking

Ieder product heeft natuurlijk een label, barcode, verpakking, naam etc. nodig. We zien ook altijd dat pas daarna het product echt tot leven komt, legt Michiel uit. We zijn Jacco op een beurs tegengekomen en hij heeft ons laten zien dat ID Label ons kan helpen om Snippers tot leven te laten komen.

Daarbij is het goed om te zien dat ID Label meer doet dan waarmee we bij jullie zijn aan gekomen. Het is natuurlijk handig om voor meer dan 1 producten bij jullie aan te kunnen kloppen.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!