07-12-2023

Team ID Label, update!

Site Mesa de trabajo 1 copy 2 Mesa de trabajo 1 copy 2 Mesa de trabajo 1 copy 2

We bevinden ons aan het einde van het jaar en het afgelopen jaar heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht, waaronder enkele binnen Team ID Label. Hieronder geven we een beknopt overzicht hiervan. 

Geert
Deel van het team sinds juni 2023 als ordermanager. Bij Geert kun je oa. terecht voor een vlotte afhandeling van bestellingen, nauwkeurige ordercoördinatie en deskundig advies met betrekking tot ordergerelateerde zaken.

Heidy
Zullen we helaas in 2024 moeten gaan missen als orderadministratrice. Zij gaat elders een nieuwe en creatieve uitdaging aan.

Shanna
Zal zich in een later bericht nog voorstellen! Shanna is in september bij ons in dienst gekomen en gaat de orderadministratie van Heidy en de DTP van Alexia in 2024 volledig overnemen.

Alexía
Geeft het DTP stokje over aan Shanna. Zij zal zich vanaf 2024 richten op de marketing en media-uitingen voor- en binnen de gehele Esveco Group.

Serge
Blijft natuurlijk gewoon onze General Manager en zal nauw samen gaan werken met Roel op het gebied van sales.

Roel
Zal zich ook in een later bericht nog even voorstellen. Roel versterkt sinds september team ID Label en de gehele Esveco Group als Sales Director.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!