13-07-2021

Slimme label-oplossingen deel 1

Touchscreen label

Met onze Touchscreen labels kan je een touchscreen aansturen door middel van geleiding. Door met je hand het kaartje vast te houden ontstaat geleiding met het scherm, waardoor deze geactiveerd wordt. Het kaartje kan bedrukt worden in de huisstijl van de klant en voorzien worden van een eenvoudige gebruiksaanwijzing.

Uniek

In tijden van corona ontstond de behoefte het directe contact met koffie- en frisdrankapparaten te beperken, omdat via vingers veel bacteriën worden overgebracht.

Het materiaal waarvan deze labels zijn genaakt is uniek: de kern is voorzien van een geleidende laag. Maar het kan ook voorzien worden van een uniek geleidend patroon. Dit specifieke label hang je aan een kopje of drinkbeker voor een ‘refill’. Kaartjes met een uniek patroon kan je op verschillende praktische manieren inzetten. Ze kunnen op je mobiel naar landingspagina’s doorverwijzen, of er kan iets geactiveerd worden in combinatie met een unieke code.

Geleidend

Het kaartje voor aan bekers kan ingezet worden in de horeca, maar ook op kantoren. Kaartjes met unieke geleidende codes kan je bijvoorbeeld in de Gaming industrie inzetten. Maar ook het gebruik voor win-acties of echtheid-herkenning in kleding labels zijn serieuze opties.

Contact

Mocht je aanvullende informatie over dit label willen, neem dan contact met ons op via 0184-647781.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!