14-03-2024

Passie voor deals, expertise in succes.

Roel website

De Esveco Group had behoefte aan actieve sales en ook ID Label heeft behoefte aan verkoopondersteuning van haar organisatie. Roel verdeelt zijn tijd over Esveco en ID Label, welke beiden van de zelfde productie locatie gebruik maken. Momenteel is Roel vooral bezig nieuwe relaties te laten ervaren wat er mogelijk is met onze producten.

Mooie uitdaging

Roel vertelt, "In de zomer van 2023 werd ik benaderd door Niels van Sales Recruiters. Ik ken Niels al enkele jaren en hij wist dat ik beschikbaar kwam. Niels zei letterlijk: Roel je moet een stukje rijden, maar dan ligt er bij een solide bedrijf een mooie uitdaging op je te wachten met enorm veel potentie." "Ik ben kennis gaan maken en het enthousiasme van potentie deelde ik al snel met de verschillende werkmaatschappijen waaronder ook ID Label." vervolgt hij.

Heerlijk om mensen te helpen

"Sales zit natuurlijk in mijn bloed. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en dat is eigenlijk wat je doet, een bedrijf heeft een probleem/behoefte en jij lost dat op. Ik bouw graag aan relaties met onze afnemers, dat er een vertrouwensband ontstaat waardoor we samen mooie projecten kunnen aanpakken." legt Roel uit. "Hebben ze me nodig, dan sta ik graag voor ze klaar, ook buiten normale werktijden. Ik zeg altijd zo: het onmogelijke doen we meteen, wonderen duren iets langer!"

In alle jaren dat Roel in de sales werkt, heeft hij in vele keukens een kijkje mogen nemen, " Ik kan nog steeds met volle teugen genieten als iemand gepassioneerd vertelt over zijn/haar bedrijf of project. Door snel te schakelen en de juiste verbanden te leggen kan ik dan uitermate goed de behoefte van de klant in kaart brengen. De interne organisatie schakelt daarna feilloos mee om te leveren wat we afspreken."

Brabantse Bourgondiër

"Na het werk vind je mij vaak in de tuin of bij familie en vrienden. Als echte Brabantse Bourgondiër laat ik geen gezellig samenzijn aan me voorbijgaan. Dan pak ik zo nu en dan nog het padelracket en moedig ik langs de lijn van de rugbyvelden de jeugd aan." sluit Roel af.

Dus...heb je een uitdaging op het gebied van zichtbaarheid van je product, Speciale labels of ander specifiek drukwerk? Mail Roel dan zeker even of bel naar 06 13 87 88 95 voor een afspraak met een bakje koffie! 

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!