12-07-2023

Ontdek de kracht van miniboekjes

Stel je voor, je hebt een potje honing, een fles wijn of een ander prachtig product dat je wilt verkopen. Je wilt iets unieks toevoegen, iets dat de aandacht trekt en de informatie over je product op een originele manier overbrengt. Hoe doe je dat? Dat is waar onze miniboekjes van pas komen.

Wat zijn miniboekjes?

Onze miniboekjes zijn kleine, gelijmde en bedrukte boekjes die je gemakkelijk aan een pot of fles kunt hangen. Ze beginnen al vanaf een formaat van 45x45 mm en zijn gemaakt van milieuvriendelijk mat papier of karton. Perfect afgewerkt en voorzien van een koordje of elastiekje, zijn ze een ideale manier om je product te onderscheiden. Maar wat maakt ze zo speciaal?

Impact maker

Waarom zou je kiezen voor een miniboekje in plaats van een sticker of label? Eén woord: impact. De miniboekjes springen er echt uit. Ze zijn opvallend en origineel, een unieke manier om je product aan te prijzen. Net als de hotellabels die we kennen van de reiswereld, zijn deze miniboekjes perfect als promotiemateriaal. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook praktisch. Met een eenvoudig te bevestigen koordje of elastiekje kun je ze snel aan je product hangen.

Opvallen?!

We leven in een wereld vol informatie en prikkels. Hoe kun je ervoor zorgen dat je product opvalt? Hoe zorg je ervoor dat jouw potje honing of fles wijn niet opgaat in de massa? Door gebruik te maken van miniboekjes! Ze geven niet alleen belangrijke informatie over je product, maar doen dit op een manier die aantrekkelijk en anders is. Dit helpt je om op te vallen in een zee van concurrentie.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!