26-10-2021

Labels op rol

ID Label

Labels op rol worden onder anderen ingezet in de industrie, de logistiek, de bouwsector of door groothandels. Met behulp van een printer worden de labels gepersonaliseerd. Het zijn blanco of voorgedrukte labels waarop batchnummers of andere actuele gegevens worden geprint. Dit maakt ze een perfect identificatiemiddel

Klantspecifiek

De basis van ons werk zijn losse labels, labels op vellen of labels op rol. Die laatste variant leveren we zelfklevend, van kunststof materiaal of van papier/ karton. Labels op rol leveren wij in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld onze doorluslabels: eenvoudig te bevestigen en zeer herkenbaar wanneer ze aan een artikel worden gehangen. Onze labels met gat komen ook vaak van een rol en zo denken wij voortdurend mee zodat we in staat zijn tot het leveren van klantspecifieke labels.

Zigzag

Een variant van labels op rol zijn onze zigzag gevouwen labels. Door de ‘zigzag’ heb je beter overzicht van de opdruk op de labels. Dat kan voordelig zijn bij het gebruik van unieke codes, waardoor je de labels niet hoeft af te rollen tot het gewenste label. Zigzag gevouwen labels zijn makkelijker van elkaar te scheiden, waardoor de labels eenvoudiger aan projecten te koppelen zijn.

Duurzaam

We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, duurzame materialen en grondstoffen voor onze labels (op rol). Denk hierbij aan recyclebare materialen, gemaakt uit afvalstromen zoals agri-waste. Ontdek hier meer duurzame labels.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!