07-12-2021

Kwaliteitslabels voor TapParfum!

TapParfum

Sinds 2019 ‘snuffelen’ TapParfum en ID Label aan elkaar: we hebben hen op een beurs ontmoet en sindsdien zijn we samen op zoek gegaan naar het perfecte label voor het doel van TapParfum. CEO Jelle Oostra vertelt hoe we dat label hebben gevonden!

Tappunten

Jelle: “TapParfum is een uniek hervul-concept. Wanneer je parfum op is, kan je bij één van onze meer dan tweehonderd tappunten je flesje laten hervullen met jouw favoriete geur: Je betaalt alleen voor hervullen van het parfum, niet voor de marketing, niet voor het flesje. Daar word je portemonnee én het milieu vrolijk van!”

“Bij een tappunt kan je een flesje van dertig, vijftig of honderd milliliter laten hervullen met jouw favoriete geur”, vertelt Jelle. “De kenmerken van jouw parfum worden ter plaatse op een fraai label geprint. Wij waren op zoek naar kwalitatief goede labels: helder, transparant en niet vlekkerig. ID Label is voor ons aan de slag gegaan en dat heeft een label opgeleverd wat heel geschikt is voor ons product. De kwaliteit moet goed zijn: de labels mogen niet vervagen en ze moeten een goede uitstraling hebben. Die kwaliteit wordt gewaardeerd door onze klanten!”

Geurnoten

Jelle: “Onze parfums worden gemaakt aan de hand van geurnoten. Dat zijn de losse onderdelen van het parfum, zoals bijvoorbeeld roos, jasmijn of sinaasappel. Er zijn oneindig veel geurnoten te benoemen. Met ons uitgebreide assortiment van meer dan vierhonderd geuren, is er voor iedereen een parfum. Je geeft aan welke geur jij wil en wij weten welke geurnoot daarbij hoort. Wij garanderen uitmuntende geuren van een hoogwaardige kwaliteit!”

Testfase

“De uitgebreide testfase en de technische ontwikkeling van ID Label heeft de combinatie van folie, backing en lijmlaag opgeleverd waarnaar we op zoek waren”, legt Jelle uit. “Daarnaast heeft ID Label ons geadviseerd welke labelprinters het best geschikt zijn voor onze labels. Alle tappunten beschikken nu over een printer waarmee de labels thermisch geprint worden. Voor elk flesje wordt een nieuw label geprint!”

Jelle: “ID Label levert ons behalve de transparante labels op rol ook exclusievere labels, én ze adviseren welke printers we moeten gebruiken. Ook voor andere fases in ons proces. Wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid en ID Label is een partner die prima bij ons past. De lijnen zijn kort, ze zijn oplossingsgericht en adviseren ons prima. Ze maken goede offertes en ze leveren kwaliteit van een constant niveau!”

Ben je ook op zoek naar een kwaliteitslabel? Neem contact met ons op. 

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!