28-03-2024

KuPa Labels van ID Label, al 30 jaar de enige echte!

Kupa ID label content website

Bij ID Label geloven we in voortdurende innovatie om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld ons KuPa label, een combinatie van kunststof en papier. Dit label biedt een perfecte balans tussen duurzaamheid, functionaliteit en veelzijdigheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor diverse toepassingen in verschillende industrieën.

De Kracht van KuPa Labels

KuPa labels zijn ontworpen en ontwikkeld om aan de eisen van veeleisende omgevingen te voldoen. Het unieke materiaal, bedacht en ontwikkeld in eigen huis, bestaat uit drie lagen: een stevige kunststof kern met aan beide zijden een laag papier. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. De labels zijn onscheurbaar en kunnen tegen een stootje, wat essentieel is voor een lange levensduur, zelfs in veeleisende omstandigheden.

Duurzaam en veelzijdige toepassingen

Een van de grootste voordelen van KuPa labels is hun veelzijdigheid. Of het nu gaat om de industrie, retail, logistiek of andere sectoren, KuPa labels kunnen aan diverse behoeften voldoen. Van standaard blanco voorraadlabels tot op maat gemaakte labels, bedrukt, met speciale afwerkingen zoals perforaties of boorgaten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunnen de dunnere varianten van KuPa labels eenvoudig worden geprint met een laserprinter, waardoor ze zeer geschikt zijn voor in-house labelproductie.

Naast de indrukwekkende prestaties bieden KuPa labels ook aanzienlijke duurzaamheidsvoordelen. Door het gebruik van papier als een van de belangrijkste componenten, zijn KuPa labels aanzienlijk duurzamer dan labels die volledig uit kunststof bestaan. Dit maakt ze een milieubewuste keuze voor bedrijven die streven naar verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

KuPa Labels: Een Begrip in de Markt

ID Label is al ruim 30 jaar een pionier op het gebied van KuPa labels. De naam "KuPa" is ontstaan bij ID Label en heeft zich door de jaren heen gevestigd als een begrip in de markt. Heeft iemand het over KuPa labels? Dan weet jij nu waar ze vandaan komen! Door onze voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie blijven onze KuPa labels een voorkeurskeuze voor bedrijven over de hele wereld.

Benieuwd naar wat KuPa labels voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van deze duurzame en veelzijdige labelingoplossingen. ID Label staat klaar om u te helpen bij al uw labelingbehoeften, van standaard tot maatwerk.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!