18-05-2021

Inspiratiebox én referenties

inspiratieboc

Wij hebben een inspiratiebox ontwikkeld waarin we een dwarsdoorsnede presenteren van (hang-)labels, etiketten en miniboekjes die gericht zijn op onze food & drinks klanten. Met dit aantrekkelijke marketingmiddel geven we een overzichtelijk en creatief beeld van onze mogelijkheden. 

Tastbaar

Onze DTP’er Alexia Huurman heeft deze box samen met salesmanager Jacco van Mierlo ontwikkeld. “Jacco liep al langer met het idee rond om bestaande én nieuwe klanten iets tastbaars te geven. Met deze inspiratiebox kunnen we ‘spelen’: Jacco kan naar eigen inzicht bepalen welke labels of etiketten beter bij de behoefte van een bepaalde klant passen!”

Referentie

Alexia vervolgt: “We zijn bij het ontwerpen en samenstellen uitgegaan van een standaard box voor de food & drinks markt. Daar wordt veel gebruik gemaakt van (hang-)labels, etiketten en miniboekjes die op diverse manieren kunnen worden bevestigd op of aan flesjes, blikjes en potjes.” Alexia: “Behalve dat de box inspireert, zijn het ook mooie referenties! De producten vertegenwoordigen veel van onze kwaliteiten en mogelijkheden. Het zijn labels en etiketten voor bestaande en nieuwe klanten: dat inspireert en boezemt vertrouwen in!”

Inspireren

“De boxen worden door Jacco ook uitgereikt tijdens klantbezoeken. De producten in de box zijn vooral een inspiratiebron. Op basis van specifieke wensen werken wij natuurlijk graag mee aan het uitwerken van de ideeën van onze klanten!” Alexia: “We zijn nu een paar maanden bezig met de inspiratieboxen voor de food & drinks sector en we krijgen veel positieve reacties. Op korte termijn breiden we deze dienst uit, zodat je ook inspiratieboxen voor andere branches kan aanvragen!”

Benieuwd naar de food & drinks inspiratiebox? Kijk dan hier voor meer informatie en vraag jouw inspiratiebox aan!

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!