03-08-2022

Hotellabels, bagage afgiftebewijs.

Bagagelabels, ze komen wel vaker op ons blog voorbij.
Ideaal voor de gebruiker, want je herkent direct je koffer op locaties waar veel bagage aanwezig is. Maar wat nu als je de bagage moet afgeven?! Wij hebben de oplossing voor je: het bagage afgiftebewijs. Bij ons bekend als "hotellabel".

Wat is een hotellabel?

Zodra je bagage of persoonlijke bezittingen in bewaring geeft, bij bv. een hotel, vliegveld of evenementenhal, wil je natuurlijk ook weer terug wat je afgeeft. Onze hotellabels zijn hier uitermate geschikt voor.

Hotellabels produceren wij doorgaans in twee uitvoeringen, zelfklevend en als doorluslabel in diverse materialen. Beiden zijn voorzien van een scheurlijn en nummering. Het grootste deel van het label wordt aan de bagage bevestigd en het afgescheurde deel gaat mee met de eigenaar van de afgegeven spullen. (Bekijk hier hoe.) Zodra deze de bagage weer komt afhalen, kun je d.m.v. het nummer op het afgiftebewijs makkelijk de bagage weer terugzoeken. Zo voorkom je dat bagage kwijtraakt, of aan de verkeerde persoon wordt teruggegeven!

Hotellabel, zelfklevend.

Als je ooit ruimbagage op het vliegveld hebt afgegeven, ken je ze wel, de zo genoemde "bagage stickers".

Zelfklevende hotellabels worden rond een hengsel of deel van de bagage geplakt. Het label kan deels of volledig zelfklevend gebruikt worden. In de backing zitten namelijk slitlijnen, zo komt de liner makkelijk los van de sticker.

Hotellabel, als doorluslabel.

Voor ieder wat wils, natuurlijk is een zelfklevend label niet voor elk gebruik geschikt. Zo kun je deze bijvoorbeeld maar 1x plaatsen/gebruiken, tewijl dat bij een doorluslabel weer veel vakker en makkelijker kan. Op of aan een jas zul je namelijk geen zelfklevend label willen plakken, de doorlus variant van onze hotellabels is dan ideaal!

Daarbij zijn onze hotellabels in diverse materialen en diktes verkrijgbaar. Voor vragen en/of informatie over de formaten, diktes en materialen, neem dan contact met ons op!

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!