01-11-2023

Hart voor de grafische industrie

2210354 ID label content Facebook en LinkedIn

We hebben een nieuwe collega aan de haak geslagen! Geert Haak versterkt sinds juni ons team als ordermanager. Deze functie is voor hem niet vreemd, Geert is namelijk al meer dan 16 jaar werkzaam als ordermanager en voelt zich bij ID Label als een vis in het water.

Nieuwe start

Geert vertelt ons, "Al sinds 1980 ben ik actief in de grafische wereld, toen startte ik met mijn vakantiebaantje bij een huisdrukkerij. In 1991 zijn mijn vrouw en ik gevraagd daar fulltime te gaan werken, mijn vrouw op kantoor en ik in de drukkerij. Dit was dan ook de start van mijn grafische loopbaan, deze heb ik in de daaropvolgende jaren aangevuld d.m.v. cursussen en opleidingen. Ik heb bij verschillende drukkerijen gewerkt als offsetdrukker, afwerker, calculator en ordermanager."

Na een hersenbloeding bleek dat Geert tijdens zijn 2e ziektejaar niet meer het werk volledig kon uitvoeren wat hij bij zijn vorige werkgever deed en ging op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 "Ik was al bekend met de naam ID Label, dus toen ik een vacature als ordermanager zag verschijnen heb ik niet lang getwijfel hier voor te solliciteren. Het eerste gesprek met Serge verliep erg goed en vertrouwd, er was gelijk een klik. Een paar weken later had ik mijn eigen bureau bij ID Label!" Legt Geert uit.

Tevreden

Dat klanten tevreden zijn vindt Geert erg belangrijk, " De klant moet zich gehoord en geholpen voelen. Het is mijn doel de klant volledig te ontzorgen en het orderproces vlekkeloos te laten verlopen van A tot Z. Het waarborgen van een gestroomlijnde workflow is hierbij dan ook echt onmisbaar."

Met Geert kun je wel vissen!

Geert gaat verder, "Mijn gezin is hobby nummer 1, ik ben gelukkig getrouwd en we hebben 2 kinderen. We proberen zoveel mogelijk tijd met elkaar te door te brengen. Hierbij vinden we quality-time veel belangrijker dan drukte en menigten. Daarnaast vis ik graag wanneer ik even tijd heb. Soms een paar uurtjes, soms een hele dag. Zeker tijdens mijn revalidatie was dit een mooie hobby, het vergt concentratie, maar is tegelijk toch ook erg rustgevend." sluit Geert af.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!