08-06-2021

Halskraagjes met unieke activatiecode

halskraagjes

Wij werken al jaren zeer prettig samen met United Soft Drinks uit Utrecht. In 2016 hebben wij al een halskraagje met unieke code voor hen ontwikkeld voor flesjes AA-Drink. Met regelmaat bestellen zij deze halskraagjes nog bij ons. Pascal Boere is inkoper bij United Soft Drinks en vertelt over onze prettige samenwerking.

Familiebedrijf

“Wij hadden een concrete vraag en zijn per toeval bij ID Label terecht gekomen”, vertelt Pascal. “Jacco van Mierlo heeft onze vraag aangehoord, meegedacht en ons vervolgens geadviseerd. Daar is een halskraag voor AA-Drink flesjes uitgekomen die we nog met grote regelmaat inzetten!”

United Soft Drinks is een onafhankelijke producent van frisdranken, siropen, sportdranken en mineraalwater. De dranken die zij produceren zijn zowel Private Label producten voor internationale retailers, als bekende merken zoals AA Drink, Bar-le-Duc, Raak, London, Summit en sinds kort Frank Seltzer. Deze producten zijn verpakt in diverse soorten verpakkingen: PET, blik, karton of glas. De afzetmarkt van United Soft Drinks is vooral gericht op de Nederlands, Belgische, Duitse en Franse markt. Het is het grootste frisdrankbedrijf in privébezit in de Benelux. De frisdranken worden in twee fabrieken, in Utrecht en in Goor geproduceerd.

Promotie

Pascal: “Wij waren op zoek naar een promotieartikel voor de ‘topper’ in ons assortiment: het flesje AA-Drink. Wij wilden extra attentie genereren voor het merk. Behalve dat de halskraagjes in het oog springend zijn, bevatten ze ook een unieke activatiecode. Die codes gebruiken we bijvoorbeeld voor spaaracties voor sportclubs. De verenigingen kunnen dan een attentie verdienen.”

Pascal vervolgt: “Onze relatie met ID Label is prima en loopt gestaag door. We bestellen regelmatig nieuwe partijen halskraagjes, die we zelf op de flesjes aanbrengen. De regelmaat is afhankelijk van promotie-acties die wij voeren, of hoe hard de afname van de flesjes gaat. De kwaliteit is altijd netjes en we zorgen dat we op tijd onze bestelling plaatsen. Dan hebben we volledig vertrouwen dat het goed komt!”

Tevreden

“Wij gebruiken de kraagjes zowel in Nederland, België en Duitsland. Het is overal hetzelfde kraagje, al zijn er in de loop der jaren wel wat kleine aanpassingen geweest. Behalve de halskraagjes hebben we ook andere producten bij ID Label afgenomen: stickers, miniboekjes, transparante raamstickers, duo-labels met unieke codes… Wij zijn hartstikke tevreden over hun dienstverlening!”

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!