15-06-2021

Een duurzame en creatieve giftcard

Secrid is een ‘innovatief Nederlands portemonnee merk met internationale allure’. Net even anders, creatiever… Voor hun brandstore aan de Meent in Rotterdam was Secrid op zoek naar een giftcard. Maar niet zomaar een giftcard! Paul van Diepen is Gamechanger bij Secrid en vertelt over hun vraag en onze oplossing.

Duurzaam

“Kunststof past naar onze mening niet meer in deze tijd, waarin zoveel aandacht voor duurzame producten en productiewijzen is”, begint Paul. “ID Label is in staat unieke producten te maken. Vanuit hun verleden zijn ze heel goed in het verbinden van unieke codes aan drukwerk. Dat is precies wat wij nodig hadden voor onze giftcard.”

Paul vervolgt: “En daarbij is ID Label heel bewust bezig met duurzame ontwikkelingen én materialen. Ik heb onze vraag neergelegd bij Jacco van Mierlo. Onze relatie gaat terug naar de tijd dat wij vragen over de mogelijkheden voor voorraadbeheer hadden. Nu presenteerde Jacco zijn oplossing voor de giftcard. Hij heeft dat goed opgepakt!”

PaperWise

Paul: “Het materiaal is PaperWise, met een klein spikkeltje waardoor het een chique uitstraling heeft. Er is geen coating gebruikt, maar inkt. Daardoor is het materiaal beter recyclebaar. In plaats van een ‘standaard’ plastic giftcard op pasjesformaat, heeft onze giftcard iets extra’s: in drie delen opklapbaar, met voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap en in een doosje!”
Pascal vervolgt: “Onze relatie met ID Label is prima en loopt gestaag door. We bestellen regelmatig nieuwe partijen halskraagjes, die we zelf op de flesjes aanbrengen. De regelmaat is afhankelijk van promotie-acties die wij voeren, of hoe hard de afname van de flesjes gaat. De kwaliteit is altijd netjes en we zorgen dat we op tijd onze bestelling plaatsen. Dan hebben we volledig vertrouwen dat het goed komt!”

Unieke samenwerking 

Paul: “ID Label heeft iets ontwikkeld wat echt leuk is om te geven! De afwerking is keurig verzorgd en ze onderscheiden zich zoals gezegd in producten met unieke codes. Maar ook voor het bedrukken van dikker papier of karton is ID Label een goede partner en ze beschikken over unieke apparatuur, zoals hun knoopmachine!”

“De samenwerking is prima bevallen”, vertelt Paul. “Korte lijnen, grote kennis van drukwerk. En ID Label is innovatief en wil vooroplopen: ze verkennen de markt. Ze hebben ons heel goed geholpen met een unieke, duurzame giftcard met een mooie uitstraling: als je iets geeft, moet het goed zijn!”

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!