21-09-2021

‘Een betrouwbare leverancier’

Marlies van Iterson is de eigenaar van Pineut. Pineut levert zelf-maak-producten, zoals drankjes, bakmixen en delicatessen. Het doel van Pineut is om te inspireren: het zélf maken, met gezonde en eerlijke producten, is hartstikke leuk! Voor de flessen van hun vinaigrettes maakt Pineut gebruikt van onze miniboekjes.

Gelijmde miniboekjes

“Een jaar of zeven geleden ben ik ID Label op een beurs tegengekomen en kwamen hun gelijmde miniboekjes ter sprake. Wij maakten al gebruik van miniboekjes, maar die bleven in de winkel al open staan wanneer mensen ze hadden bekeken.”

Marlies vervolgt: “ID Label levert ons sindsdien gelijmde miniboekjes met acht pagina’s. Ze sluiten goed en bovendien worden de boekjes mét koordje of elastiekje geleverd. Dat neemt ons weer veel werk uit handen: we hoeven de boekjes alleen maar om de flessen te hangen! Ook voor de flessen van onze nieuwe lijn Vinaigrettes maken we gebruik van miniboekjes.”

Liefde & aandacht

Bij Pineut zetten ze je graag aan het werk in de keuken. Bijvoorbeeld met hun unieke tafelwaters, op basis van fruit en bloemen. Je zet in een handomdraai iets fris, fruitigs en feestelijks op tafel. Alcoholvrij en zonder toegevoegde suikers! Bij Pineut hopen ze met hun doe-het-zelf producten de liefde voor mooie ingrediënten en verrassende combinaties aan te wakkeren. Ze weten één ding heel zeker: een beetje liefde en aandacht, smaakt altijd naar meer!

ID Label ontwerpt label voor Pineut Vinaigrette Italiaans

Afspraken nakomen

Marlies: “De dienstverlening van ID Label bevalt heel goed! Ze komen hun afspraken altijd na en leveren kwaliteit. We bestellen doorgaans minimaal voor zes maanden vooruit. Dat loopt prima. Onze doelstelling voor volgend jaar is zoveel mogelijk van duurzame labels gebruik te maken. ID Label is op dat vlak ook al ver in hun ontwikkeling. Zij kunnen ons daarin goed adviseren. Het is een betrouwbare leverancier!”

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!