14-12-2021

Doorluslabel voor diverse doelen

x

Als het aan onze doorluslabels ligt, is de reisbranche klaar voor 2022! De doorluslabels zijn uitermate geschikt als bagagelabels voor koffers, tassen of bijvoorbeeld aan een huurfiets. Onze bagagelabels zorgen dat jij je koffer of tas direct herkent op locaties waar veel bagage aanwezig is.

Informatielabels

Doorluslabels worden ook wel sleufetiketten, kofferlabels of informatielabels genoemd. Je kan ze heel eenvoudig gebruiken om zeer uiteenlopende voorwerpen te identificeren. Je kan het label gemakkelijk bevestigen. De labels zijn ook zeer goed in te zetten als promotiemateriaal!

Fietslabel

Staat jouw stoep vol fietsen of ben jij degene die zwerffietsen of fietswrakken moet verwijderen? Door onze fietslabels weten de eigenaren direct dat hun fiets weggehaald moet worden. Onze fietslabels zijn opvallend, kunnen in alle kleuren bedrukt worden en zijn weerbestendig.

Duurzaam

Doorluslabels kunnen wij in allerlei verschillende materialen leveren. Ze zijn sterk en beschrijfbaar. ‘Foodproof’ is ook een mogelijkheid. Je kan bij ons ook terecht voor duurzame doorluslabels! Ideaal voor buitengebruik en in situaties waar je de labels uit het oog kan verliezen. Kenmerkend voor duurzame doorluslabels is dat ze afbreekbaar zijn.

Wil je meer weten over onze doorluslabels? Neem dan contact met ons op.

Meedenken en oplossingen bieden. Wij zetten onze vakkennis in om jouw idee te vertalen naar een passend label!